Webinar: Detecció i quantificació de Brettanomyces bruxellensis

ONLINE

Durant el seminari web, aprendràs com les tecnologies modernes, com el kit de prova CyFlow™ BrettCount, ajuden a garantir la qualitat del vi i a detectar i prevenir precoçment l’alteració microbiana. Exemples pràctics i consells específics d’aplicació t’ajudaran a evitar els sabors no desitjats relacionats amb Brettanomyces i a optimitzar els teus processos de producció.
Ponents:

  • Dr. Jiri Snaidr (vermicon AG, CEO & Microbiòleg)
  • Dr. Peter Mühlhahn (vermicon AG, Cap de Recerca i Desenvolupament Flow VIT®)
  • Matthias Steinberg (Sysmex Partec GmbH, Responsable de Promoció de Producte)

Plataforma: Zoom Webinar

Per què participar?

Detecció precoç de l’alteració del vi: Minimitza els riscos derivats de Brettanomyces bruxellensis abans que afecti la qualitat.
Optimització dels processos de producció: Descobreix com CyFlow™ BrettCount fa més eficient el control de qualitat microbiològic.
Estalvi de temps i costos: Redueix les pèrdues de producció i estalvia recursos amb anàlisis ràpides i precises.
Experiència pràctica: Coneix com productors de vi i laboratoris han implementat aquestes tecnologies i beneficiat dels seus resultats.
Intercanvi directe amb experts: Fes preguntes i rep consells adaptats a les necessitats específiques de la teva producció.

Agenda

🔹 PONÈNCIA 1: Panorama actual de les tecnologies d’anàlisi per detectar Brettanomyces bruxellensis en el procés d’elaboració del vi
 Dr. Jiri Snaidr (vermicon AG)
Exploració de les metodologies d’anàlisi disponibles al mercat per detectar Brettanomyces, amb els seus avantatges i inconvenients.

🔹 PONÈNCIA 2: El CyFlow™ BrettCount i altres kits de prova Flow VIT® específics per a la indústria vitivinícola
Dr. Jiri Snaidr (vermicon AG)
Introducció al kit de prova CyFlow™ BrettCount i altres kits Flow VIT® dissenyats especialment per a productors de vi.

🔹 PONÈNCIA 3: CyFlow™ BrettCount – Implementació i anàlisi
 Dr. Peter Mühlhahn (vermicon AG)
Visió pràctica sobre la implementació del kit CyFlow™ BrettCount i la seva aplicació en l’anàlisi de Brettanomyces.

🔹 PONÈNCIA 4: CyFlow™ BrettCount – Consells i trucs
 Dr. Peter Mühlhahn (vermicon AG)
Consells pràctics exclusius per obtenir el màxim rendiment del kit d’anàlisi CyFlow™ BrettCount.

Al final del seminari web, tindràs l’oportunitat de fer preguntes directament als nostres experts en una sessió interactiva de preguntes i respostes i debatre sobre desafiaments concrets.

A qui va dirigit el seminari web?

🍷 Productors de vi i caps de celler: Descobreix com utilitzar mètodes d’anàlisi moderns per millorar la qualitat i estabilitat dels teus vins.
🔬 Responsables de laboratori i qualitat: Optimitza les teves anàlisis i beneficia’t de solucions de prova precises i eficients.
🏭 Professionals de la producció vitivinícola: Mantén-te al dia amb les últimes tecnologies i aprèn a millorar l’eficiència i reduir riscos.

Aprofita aquesta oportunitat per ampliar els teus coneixements i aprendre dels millors experts en el sector. Inscriu-te ara i forma part d’aquest esdeveniment emocionant!


Data i hora


Afegir al calendari 2025-02-2716:00 2025-02-2717:00 Europe/Madrid Webinar: Detecció i quantificació de Brettanomyces bruxellensis ONLINE

Lloc

ONLINE

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies