Master class Mineralitat en el vi: entre la percepció i la química

Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

Aquest esdeveniment ha vençut

La master class tractarà continguts que vinculen la composició química del vi amb la percepció de la mineralitat, arran d’investigacions, on es van identificar compostos clau i es van desenvolupar models predictius, explorant com els tastadors perceben aquest atribut amb tècniques com el mètode Check-All-That-Apply (CATA). La xerrada inclourà un tast de vins modificats amb els compostos que defineixen la mineralitat, oferint una experiència pràctica per comprendre aquest atribut fascinant.

A càrrec d’Antonio Tomás Palacios García és un professional de referència en l’àmbit de l’enologia, la investigació alimentària i l’ensenyament universitari. Després d’obtenir el títol d’Enginyer Agrònom per la Escola Tècnica Superior d’Enginyers Agrònoms de Madrid i doctorar-se el 1999 a la Universidad Politécnica de Madrid amb la tesi “Contribución al estudio de la inducción de la crianza biológica acelerada de vinos tintos mediante sistema mixto de crianza biológica y crianza convencional”, Palacios va combinar la recerca de punta amb la pràctica enològica per més de dues dècades.

Si ets soci d'INNOVI, gaudiràs d'un 30% de descompte a la inscripció, envian's un mail preguntant-nos el codi de descompte! 


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2025-10-2017:00 2025-10-2020:00 Europe/Madrid Master class Mineralitat en el vi: entre la percepció i la química Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

Lloc

Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies