Organitza la Universitat Politècnica de Catalunya, CETAQUA i Aigües de Barcelona,
L’agricultura és una de les activitats econòmiques que més recursos utilitza, i així i tot ens cal ser capaços de produir més aliments. Cal doncs produir més, però fer-ho de forma més sostenible. El sistema agroalimentari ha de ser capaç de produir i fer arribar al consumidor els aliments amb el menor impacte possible, procurant no malmetre l’entorn i utilitzant recursos de fonts renovables.
El 70% de l’aigua dolça que es consumeix a la terra es dedica a la producció d’aliments, així doncs la gestió d’aquesta esdevé un dels punts clau per garantir la sostenibilitat del sistema. Per tant, optimitzar el consum d'aigua, millorar els tractataments, la reutilització i l'ús de l'aigua regenerada en els àmbit agrícola, són estratègics.
Agròpolis, Camí de les Filipines 110, 08840 Viladecans, Barcelona.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris