Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
Tast conduit per David Seijas exsommelier del Bulli i co-fundador de Gallina de piel wines.
El vi desalcoholitzat és cada cop un concepte més recurrent tan al sector com al públic general. Noves referències, presència creixent en punts de venda i en el mitjans. Aquesta jornada permetrà aprofundir en l’anàlisi exhaustiva d’aquests productes i també conèixer-ne les darreres novetats. Per una banda es presentarà un estudi promogut per L’ Ajuntament de Vilafranca i realitzat per INNOVI en el que es donarà resposta a com es fan, com estan regulats a nivell europeu i nord-americà i com està estructurat el seu mercat als EEUU, Alemanya i a Espanya. Per altra banda, analitzarem els reptes de la seva comercialització al mercat local, els serveis de desalcoholització oferts per Bevzero i l’aproximació disruptiva i de futur per part d’ALTR. La jornada finalitzarà amb un tast guiat per part de David Seijas de referències seleccionades.
*En anglès, des dels Estats Units
Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

Comentaris