El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) disposarà, a la fira Alimentaria'24, d’un espai dedicat a la promoció i impuls de la Innovació i l’emprenedoria al sector agroalimentari català, l’espaiinnova.cat.
A través d’aquest espai es vol fomentar la innovació, reconèixer iniciatives innovadores i contribuir a promoure i consolidar empreses emergents del sector agroalimentari. Per a tot això s'han programat diferents activitats, cada dia, com xerrades inspiradores, casos d’èxit, un pitching d’startups... en varis àmbits estratègics del sector agroalimentari: oli oliva, sector lacti, carn, sostenibilitat i ús eficient de l'aigua i l'energia a la IIAA.
INNOVI i el seu projecte GO EFENERVI: Eficiència energètica al sector vitivinícola. participen al bloc ús eficient de l'aigua i l'energia a la IIAA, el dia 21 de març a les 12.30 h.
La jornada començarà a les 11.00 h, amb una xerrada inspiradora, després es presentaran casos d’èxit en aquesta temàtica i finalment tindrà lloc un vermut de networking.
Fira de Barcelona
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris