Si ets viticultor i/o tens un celler i tens ganes de millorar la teva estratègia, participa en aquesta jornada-taller on, a partir d’una dinàmica aprendràs eines i metodologies per a impulsar el teu esperit emprenedor.
En la jornada, Adecco farà una breu presentació de la importància de la professionalització de les empreses i dinamitzarà l’activitat per dotar als assistents de les eines necessàries per a iniciar la professionalització de la seva activitat.
A continuació, es farà una presentació de diferents casos d’èxit sobre l’emprenedoria i la professionalització.
Jornada dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d'Agricultura. La temàtica principal d'aquest esdeveniment és la professionalització dels micro i petits cellers.
12.00h Presentació de la jornada
Eloi Montcada Elias, Clúster Manager d’INNOVI
12.05h Professionalització del sector vitivinícola
Què és i perquè és important la professionalització del sector?
Cristina Jiménez, Adecco
12.10h Activitat - Com professionalitzar micro i petits cellers (aterrant a la realitat)
Cristina Jiménez, Adecco
12.40h Casos d'èxit
Eduard Sanromà, Celler Sanromà
Ferran Mulet, Mulet Viticultors
Joan Manel Montfort, Viver de Celleristes, Vilafranca del Penedès
Cristina Jiménez, Adecco
13.20h Ronda de preguntes
13.30h Cloenda de la jornada
Eloi Montcada Elias, Clúster Manager d’INNOVI
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris