Estabilitat química en vins blancs i negres: estratègies i tècniques d'anàlisi

Centre Tecnològic del Vi (Falset)

Aquest esdeveniment ha vençut

Aquesta jornada pretén explicar la importància de l’anàlisi i control de qualitat en l’elaboració de vi, detallant quins paràmetres i en quins moments dur a terme cada una de les anàlisis.

L’objectiu de la jornada és re lexionar sobre quina informació analítica es necessita en cada moment per a dur a terme les decisions més encertades en cada una de les operacions de celler, sempre amb l’objectiu d’elaborar vins de qualitat i estables des d’un punt de vista sensorial i químic.


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2025-03-1910:00 2025-03-1911:30 Europe/Madrid Estabilitat química en vins blancs i negres: estratègies i tècniques d'anàlisi Centre Tecnològic del Vi (Falset)

Lloc

Centre Tecnològic del Vi (Falset)

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies