Energia i Aigua en el Sector del Vi: una Oportunitat per a la Sostenibilitat

ONLINE

WEBINAR IMPARTIT EN ANGLES

La sostenibilitat en la indústria vitivinícola és més que una tendència; és una necessitat. Amb els costos energètics en augment i la gestió de l’aigua convertida en un repte global, el sector del vi té una gran oportunitat per millorar la seva eficiència i reduir la seva petjada ambiental.

Quin és el repte?

Produir vi requereix una gran quantitat d’aigua i energia, des de la vinificació fins a l’embotellat. Molts cellers ja estan adoptant tecnologies innovadores per optimitzar aquests recursos, però encara hi ha un llarg camí per recórrer.

 Quines solucions hi ha?

En el nostre seminari web del 8 d’abril, explorarem algunes de les estratègies més efectives:

  • Casos pràctics de cellers europeus que han reduït significativament el consum d’energia i aigua.
  •  Innovacions d’altres sectors que poden aplicar-se al vi.
  • Oportunitats de finançament per impulsar projectes sostenibles.

A qui va dirigit?

Si ets elaborador de vi, responsable de sostenibilitat, professional del sector o simplement estàs interessat en la innovació en eficiència energètica i ús de l’aigua, aquest seminari és per a tu. 


Data i hora


Afegir al calendari 2025-04-0810:00 2025-04-0813:00 Europe/Madrid Energia i Aigua en el Sector del Vi: una Oportunitat per a la Sostenibilitat ONLINE

Lloc

ONLINE

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies