OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Sessió sobre digitalització en celler i vinya del Curs per a la millora de les competències en micro i petits cellers

Wine Business School

Aquest esdeveniment ha vençut

Digitalització en celler i vinya

En aquesta sessió es tractaran temes relacionats amb la digitalització en celler i vinya. Maneres de tenir controlats els processos d'elaboració, programes de gestió d'estocs o maneres d'obtenir més informació de les nostres parcel·les.

Com a tutors/es tindrem a Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, i a Fran García, CEO de Agromapping, especialista en teledetecció, anàlisi i interpretació de dades aplicades a l'agricultura de precisió.

---

Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School.

El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers.

Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovirai Virgili,  Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector com podreu veure en el següent quadre amb els horaris:

Serà gratuït pels cellers membres d'Innovi.
Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà.

En cas d’estar interessats en participar-hi, si us plau feu-nos-ho saber a través de comunicacio@innovi.cat


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2022-02-1517:00 2022-02-1520:00 Europe/Madrid Sessió sobre digitalització en celler i vinya del Curs per a la millora de les competències en micro i petits cellers Vilafranca del Penedès

Lloc

Wine Business School , Carrer d'Amàlia Soler, 29

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies