NOTICIAS

  • CarbonFlow: carboni del bosc a la vinya

    Sala el cafè Carrer de Selma, 2 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)

    Millorar els sòls dels nostres cultius és una necessitat i una urgència. Les pràctiques agrícoles de les darreres dècades han augmentat l’impacte de l’activitat agrícola mil·lenària en els nostres sòls i darrerament estem prenent consciència de les conseqüències. Aquestes pràctiques ens han permès prosperar, però les seves conseqüències posen en perill la continuïtat de l’activitat, especialment amb la gravetat del canvi climàtic que s’espera els propers anys. Una bona manera de resoldre aquest problema és la transferència del carboni d’allà on el seu excés és un problema, com és el cas de molts dels nostres boscos. El Carbonflow és un ...

  • 5º Simposio de viticultura regenerativa

    VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès

    El próximo jueves 12 de junio, de 9:30 a 13:30, en el vineo de Vilafranca del Penedès, el 5º Simposio de viticultura regenerativa se celebra con el título 'Vinyes Vives: estrategias regenerativas para el ecosistema del vino'.

  • Optimització de la logística de l'alimentació

    Stand ICIL A158 - SIL Barcelona

    Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.

Modificar cookies