NOTICIAS

  • Ecodisseny d'envasos en el sector agroalimentari català

    Parc Científic i Tecnològic de Girona

    El pròxim 5 de febrer tindrà lloc al parc científic de Girona una jornada imprescindible per als professionals de la indústria agroalimentària i vitivinícola interessats en innovar i reduir l'impacte ambiental dels seus envasos.

    Durant aquesta sessió, organitzada pels clústers Food Retail i INNOVI amb la col·laboració d'INEDIT, compartirem les principals conclusions del projecte Sustainable Gourmet Pack, que ha analitzat les últimes tendències en ecodisseny i com adaptar-les a les necessitats dels productors catalans.

    Aquesta jornada et pot aportar:

    Inspiració amb exemples pràctics d'ecodisseny.Coneixement sobre com aplicar solucions sostenibles als teus envasos.Identificació d’oportunitats per innovar i diferenciar-te al ...
  • La importància del triple impacte en la gestió dels nostres cellers

    Barcelona Wine Week, Pavelló 8 - Auditori

    En un món on la sostenibilitat, la responsabilitat social i la innovació empresarial són clau per a diferenciar-se, els cellers tenen una oportunitat única per a liderar el canvi. Aquesta sessió explorarà com el triple impacte –social, ambiental i econòmic– s'està convertint en el motor de transformació per al sector vinícola.

    Comptarem amb la participació de ACCIÓ, l'agència de competitivitat de Catalunya, que ens introduirà en el concepte de valor compartit com a estratègia per a generar impacte positiu. A més, presentarem tres casos d'èxit de cellers que han integrat aquest enfocament en la seva gestió diària: Vallformosa, Família Torres ...

Modificar cookies