EFENERVI

EFENERVI

Eficiència energètica en el sector vitivinícola

Ajut a la Cooperació per a la Innovació. Operació 16.01.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

El projecte EFENERVI té com principal objectiu l’avaluació i desenvolupament de proves pilot per optimitzar les estratègies d’implantació de fonts d’energies renovable de manera híbrida i de millora de la seva operació per tal de maximitzar l’eficiència energètica en el procés d’elaboració de vins i caves. El sector vitivinícola degut a la temporalitat del seu procés productiu presenta demandes energètiques en diferents etapes del procés d’elaboració que no són constants al llarg del temps. És per aquest motiu que el subministrament amb fonts d’energies renovables, algunes de les quals es veuen influenciades per condicions climàtiques, així com també, l'ús sostenible dels recursos energètics és un repte per les empreses del sector del vi i del cava.

Membres:

Coordinador
Membre
Membre
Membre
Centre de recerca

Finançat per

Modificar cookies